Wico Living wordt Thuisin

Trots delen we onderstaand persbericht dat de afgelopen dagen werd verspreid via de (lokale) pers.

Wico Living & Colors sluit zich aan bij Thuisin

Nijmegen, 3 juni 2016 – Wico Living & Colors uit Nijmegen (voorheen WICO Megaverf) staat al jaren bekend als een ervaren en zeer betrouwbaar bedrijf, waar u terecht kunt voor goede service en advies op het gebied van verf en behang. Maar Wico Living & Colors wil uitgroeien tot één van de meest uitgebreide ‘woonwinkels’ van Nijmegen en omgeving en heeft zich daarom aangesloten bij franchiseorganisatie Thuisin. Een ervaren, deskundig team van medewerkers geeft vanaf nu gestalte aan de nieuwe kwaliteits-, sfeer- en servicegedachte van Thuisin.

Creatief
Thuisin is een landelijke franchiseformule met speciaalzaken op het gebied van onder andere verf, raamdecoratie, vloeren en zonwering. Thuisin winkels onderscheiden zich met kennis en creatieve oplossingen die naadloos aansluiten op de persoonlijke wensen van de klant. Door het partnership met Thuisin profiteren klanten van Wico Living & Colors van nog meer kennis, merken en inspiratie om het ultieme droomhuis te realiseren.

Alles voor iedereen
“Wij willen met de aansluiting bij de Thuisin organisatie veel verder gaan dan bijvoorbeeld alleen maar het leveren van verf, autolak en behang.”, vertelt Ronald Roelofs, directeur van Wico Living & Colors. “Wij willen namelijk het hele traject aanbieden. Van styling- en kleuradvies, het ontwerp, eventuele vergunningen tot en met het gehele ontzorgen van de uitvoering en nazorg. Wij willen een bedrijf zijn dat werkelijk alles voor iedereen kan doen, zowel in de particuliere sector zowel nieuwbouw als bestaande woningen, maar ook de zakelijke en overheidssfeer kunnen wij met een totaal aanpak van dienst zijn.”

De Thuisin formule is helemaal van deze tijd. Online kunnen de klanten zich oriënteren en in de uitgebreide showroom “ruiken en voelen” en gebruik maken van de adviezen op maat.

wico

Uiteraard wordt de winkel en showroom binnenkort aangepast op de uitgebreide diensten die passen bij de Thuisin-formule. Dus, wie op zoek is naar een sfeervolle woonomgeving, doet hier straks nog meer inspirerende woonideeën op. Iedere klant krijgt de gelegenheid om in alle rust rond te kijken. Adviseurs zijn altijd voldoende aanwezig. Omdat men bij Wico Living & Colors begrijpt dat het maken van de juiste keuze onder aangename omstandigheden van groot belang is, bieden zij klanten ook de mogelijkheid om een afspraak te maken voor interieuradvies op een bepaald tijdstip en is advies aan huis ook een vaste optie.

Thuisin biedt een breed assortiment aan vloeren, raamdeco, gordijnen, behang, verf, glas en behang. Het bedrijf werkt met gerenommeerde topmerken en een sterk eigen huismerk.

Wico Living & Colors …mooi wonen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s